Beste volgers, In verschillende wijken in Nederland, die zich aan het zicht van de overheid onttrekken, vinden misstanden plaats zoals ondermijnende criminaliteit, radicalisering, woninginbraken, straatroof en roofovervallen. Deze misstanden resulteren in ernstige overlast en onveiligheidsgevoelens bij bewoners. Op 2 november 2017 organiseert het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid het congres Veiligheid in de wijk in de RAI Amsterdam tijdens Amsterdam Security. Tijdens dit congres hoort u: – Hoe u hardnekkige woonoverlast waar mogelijk voorkomt en waar nodig bestrijdt – Op welke manier u samenwerkt met ondernemers en burgers bij de aanpak van delicten als woninginbraak, straatroof en overvallen in uw wijk – Hoe u ondermijnende criminaliteit in uw wijk een halt toe roept die zich aan het zicht van de overheid onttrekt – Wat u kunt leren van vooruitstrevende bedrijven uit binnen en buitenland op het terrein van innovatieve oplossingen voor veiligheidsvraagstukken – Hoe u radicalisering in uw wijk tegengaat Meer informatie over het programma, de sprekers en inschrijven is te vinden op www.sbo.nl/veiligewijk . Wilt u zien wat je met een Geografisch Informatiesysteem (GIS) kunt doen om uw buurt veiliger te maken of overlast te bestrijden? Ik vertel graag over het gebruik van ‘big data’ in het veiligheidsdomein en ‘veelvoorkomende criminaliteit’ in één van de sessies. Graag tot 2 november in de RAI! Voor het congres kijk op www.sbo.nl/veiligheid/veiligheid-de-wijk/ voor meer informatie. Voor meer informatie over de cursussen waarbij ik betrokken ben, kijk eens op de site van SBO of TheHague Security Delta: http://www.sbo.nl/veiligheid/congres-ondermijning-georganiseerde-criminaliteit/ of zoek op veiligheid op de site van SBO: http://www.sbo.nl/search/?all=true&q=&selected_facets=vakgebied%3Aveiligheid&selected_facets=

http://www.sbo.nl/veiligheid/veiligheid-de-wijk/

www.sbo.nl/veiligheid/congres-ondermijning-georganiseerde-criminaliteit/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s