Disclaimer en Contactgegevens

PNGlogoColorSmall

Disclaimer

Hoewel De Stadsonderzoeker uiterste zorgvuldigheid betracht bij het maken, samenstellen en verspreiden van informatie op deze site kunnen we geen garantie geven omtrent de volledigheid en actualiteit van de inhoud van de site.

De Stadsonderzoeker is niet aansprakelijk voor enige door u of door iemand anders geleden schade die het resultaat is van het gebruik van informatie van deze website. In geen enkel geval zal De Stadsonderzoeker aansprakelijk zijn voor schade geleden door u of iemand anders, genomen beslissingen gebaseerd op de inhoud van deze site of schade die een direct, speciaal, incidenteel of indirect gevolg is van het gebruik of de onmogelijkheid tot gebruik van de site.

Verwijzingen of hyperlinks naar andere websites die niet het eigendom zijn van De Stadsonderzoeker, zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De Stadsonderzoeker geeft geen enkele garantie, noch aanvaardt enigerlei aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud van dergelijke sites.

De informatie die op deze site staat, mag vrij verspreid worden, mits voor niet-commerciële doeleinden. Bij voornoemd gebruik dient wel bronvermelding plaats te vinden. Alle andere vormen van gebruik of uitgave zijn alleen toegestaan, indien hiervoor schriftelijke toestemming van De Stadsonderzoeker is verkregen.

Foto’s en afbeeldingen op deze website zijn bedoeld als illustratie. Afgebeelde personen hebben geen directe relatie met het onderwerp.

© De Stadsonderzoeker, Diemen NL, 2016

 

Contact opnemen?

De Stadsonderzoeker is gevestigd in Diemen.

Twitter: @Addwhere_UI en @wkvanes.

Facebook : https://www.facebook.com/Stadsonderzoeker/

U kunt contact opnemen met: Willem van Es via het formulier op de startpagina.

Voor vragen, adviezen en vrijblijvende offertes kunt u ook contact opnemen met telefoonnummers +31 (0)204165712 of bij geen gehoor +31(6)51150867.

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 60480831.


/* */

//www.googleadservices.com/pagead/conversion.js

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s