Met wie werkt de Stadsonderzoeker samen?

uva-logo

Andragologie UvA

Adragologie UvA biedt in het kader van nascholing van professionals in het sociale en organisatiekundige domein, een gevarieerd en veelzijdig onderwijsaanbod in de vorm van collegereeksen en houdt daarnaast ook boekpresentaties en discussieavonden.

De Kring wil wetenschappelijk praktijkgericht innovatief onderzoek ondersteunen en organiseert in dit verband congressen, bijeenkomsten en korte reeksen over onderzoek.

De Stadsonderzoeker participeert in PION [Project Innovatief Praktijkgericht Onderzoek – Sociale veranderkunde]

PION een samenwerking van de UvA Andragologie, de Hogeschool van Amsterdam, Nijenrode, ZonMw en de NOSMO. PION zet zich in om praktijkonderzoek meer onder de aandacht te brengen en werkt aan de verdere ontwikkeling ervan.

TSG-Logo_Site

Welkom bij TSG Netwerk

Global smart cities logoGlobal Smart City & Community Coalition

Een van de belangrijkste uitdagingen voor steden en gemeenschappen is om samen te werken en kennis te delen. Hier kan de Globale Smart City en Community Coalition (GSC3) helpen. Wij zijn een non-profit organisatie met stadsleden over de hele wereld. Wij vergemakkelijken samenwerking tussen steden, regio’s en bedrijven, gericht op het verbeteren van slimme, duurzame en schaalbare oplossingen.

Door te bouwen op ervaringen en oplossingen uit andere landen en culturen, zal iedereen sneller leren en verbeteren. Samen zetten we ambities om in gezamenlijke acties op het wereldwijde speelveld. Kijk op de website voor meer informatie.

Addwhere-logo-formeel-klein

AddWhere Urban Intelligence is een initiatief van Addwhere om diensten aan te bieden op het gebied van Openbare Orde, Veiligheid, Leefbaarheid en Crisisbeheersing. Onze Consultants beschikken over gerichte kennis en hebben vele jaren ervaring binnen deze gebieden opgedaan. Zij kunnen bogen op ervaring met het analyseren van veiligheids- en leefbaarheidsinformatie in een geografische context en zijn gespecialiseerd in onderzoek, ondersteuning van beleids- en opsporingsbeslissingen, methodiek- en instrument-ontwikkeling en projectbegeleiding.

sparkwise

SPARKWISE: Onze missie is in het Engels mooi samen te vatten in enkele woorden: We educate, mentor, connect and enhance. Met andere woorden wij optimaliseren.

 gispointlogo

Gispoint is a leading developer of GIS analysis software based in Delft, The Netherlands. We deliver state-of-the-art analysis tools for use on the MapInfo Professional platform. Our Crime Analysis Tools are used by Law enforcement agencies throughout The Netherlands and Belgium to fight crime

 

FirstElementLogo

First Element b.v.

De Stadsonderzoeker werkt samen met First Element b.v. uit Delft op het gebied van onderwijs. Zij leveren software dat – zeker wanneer het om criminaliteit, leefbaarheid en veiligheid gaat – enige uitleg behoeft. Of u gebruik maakt van Microsoft Excel, IBM Analytics of open source software, het samenspel tussen een rekenblad, een statistiekprogramma, GIS breidt de mogelijkheden drastisch uit. Er zijn wel spelregels!

Wil je met GIS analyseren op het gebied van veiligheid, leefbaarheid en overlast, dan helpt de Stadsonderzoeker u graag verder!

IALEIA-logo2

IALEIA is the largest professional organization in the world representing law enforcement analysts. It is based in the United States, and is a non-profit 501(c)3 corporation. IALEIA is managed by an international Board of Directors consisting of nine elected IALEIA members. Several board members are also supported by volunteer committees. IALEIA also has an Executive Advisory Board appointed by the President. IALEIA supports regional chapters throughout the world. IALEIA has a certification program for analysts, a code of ethics, and bylaws that provide structure for the organization. We represent law enforcement analysts in a variety of venues, and provide an environment of community by establishing regional chapters.

iaca_logo_trans

Serving the Crime Analysis Community Since 1990

International public safety association IPSA.00_png_srz

The International Public Safety Association was established in July 2014 as a 501(c)3 non-profit. Our vision is for a stronger, more integrated public safety community capable of an effective joint response to all incidents.  We invite and welcome all public safety stakeholders to join as a Member and advance our mission.

how2ask

Core business van How2Ask is het verzorgen van interviewtraining op het gebied van “investigative interviewing”. Hiermee dragen we bij aan het verbeteren van de kwaliteit van uw onderzoeken.

KLIK op een logo om naar de website te gaan!


 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s