Gispoint

De Stadsonderzoeker in Diemen gaat samenwerken met Gispoint uit Delft. Gispoint is een ontwikkelaar van hoogstaande GIS oplossingen voor misdaadanalyse zoals ‘Geographic Profiling’ en Demografische Tools.

Met deze samenwerking biedt De Stadsonderzoeker – naast buurtscans en wijkveiligheidsonderzoeken – ook de mogelijkheid aan overheden zoals gemeenten, de al bestaande GIS Instrumentarium uit te breiden met analyse mogelijkheden op het gebied van openbare orde en veiligheid.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s