Omgevingswet

Open geodag 2019

Een zeer interessante conclusie van de Gemeente Arnhem, waar ik van harte mee eens ben.

“Geo-informatie is een tijdje verwaarloosd geweest bij gemeenten. Maar nu met de komst van de Omgevingswet – iedere regel een werkingsgebied – is er hernieuwde aandacht.” Arnhem heeft geoefend met de monumenten. Voor andere gemeenten interessant om eens op ‘bezoek’ te gaan.

Er is geen gegeven te bedenken waar niet iets van geo aan gekoppeld is. Dat maakt geo-informatie – in het bijzonder met de BAG ( Basisadministratie gebouwen) een interressante ‘koppelvlak’. Maar…. koppel wel op de juiste wijze. Postcode 6 is niet erg handig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s