Introductie

Welkom op de website van de Stadsonderzoeker.

De Stadsonderzoeker is een onderdeel van Addwhere Urban Intelligence een onderzoeksbureau gespecialiseerd in sociaal wetenschappelijk onderzoek op het terrein van leefbaarheid, veiligheid en criminaliteit vanuit een stadssociologisch perspectief.

Het bedrijf heeft zijn wortels binnen de politie en de marechaussee en werkt voor gemeenten, justitiële instanties en de politie.

Naast kwalitatieve- en kwantitatieve instrumenten kunnen wij ook Business Intelligence- (BI) en Geografische Analyse technieken (GIS) inzetten voor het in beeld krijgen van wat goed en fout gaat binnen een gemeenschap. Stadsonderzoeker werkt op het snijvlak van de fysieke en de sociale leefomgeving. Hoe wonen en leven mensen in de stad? Hoe gaan zij met elkaar en hun gebouwde omgeving om én hoe brengen we dat zo in beeld dat er goede keuzes gemaakt kunnen worden?

Hoe ga je om met veiligheid? Accepteer je het gebruik van 'Nato-prikkeldraad' door een winkelier om zijn emballage te beschermen tegen diefstal? Accepteer je dan ook het eventuele letsel bij een 'kruimeldief'?

Hoe ga je om met veiligheid? Accepteer je het gebruik van ‘Nato-prikkeldraad’ door een winkelier om zijn emballage te beschermen tegen diefstal? Accepteer je dan ook het eventuele letsel bij een ‘kruimeldief’?

Voor contact:

Addwhere Urban Intelligence staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 60480831.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s