Egyptische advocaat: ‘het is een nationale plicht om meisjes in ‘onzedige kleding’ te verkrachten’

Buiten het feit van een zeer schreeuwerig ongeciviliseerde programma, waarvan ik hoop dat dit niet het niveau op de Egyptische Televisie is, de gasten laten elkaar niet uitpraten en overschreeuwen elkaar.

Echter de enige mannelijke gast Nabih Wahsh – naast de presentator die geen overwicht heeft – maakt het wel erg bont voor een jurist woonachtig in een zogenaamd ‘seculiere staat’, met de bewering dat wanneer meisjes er – vrij vertaald – sexy uitzien, eigenlijk verkracht zouden moeten worden.

Ik zou het wel passend vinden om deze persoon – wanneer hij naar de Eu wil – hem een visum te weigeren.

Al lopen meisjes in hun blote kont, je blijft van ze af en onthoudt je van intimidaties. De advocaat maakt misbruik van zijn meningsvrijheid, die hij kennelijk in Egypte wel heeft, terwijl velen voor minder langere tijden ‘verdwijnen’ voor (m.n. politieke) uitspraken.

Lees verder op de site van het Clarion Project.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s